2011. szeptember 10., szombat

Mostanában sokat gondolkodom a távkapcsolatokról. Gyakran van, hogy meghallok egy számot a rádióban, megtetszik,és direkt jobban figyelek, hogy egy-két sort megjegyezzek a dalszövegből, hogy később rá tudjak guglizni,és meg tudjam hallgatni. A minap is ez történt, ahogy hazaértem, meg is találtam a számot, Simple Plan: Jetlagged a címe, és gyakorlatilag arról szól, hogy ha két szerelmes távol él egymástól (esetlegesen más időzónában is), az mennyire nehéz tud lenni. Ez aztán egy újabb mozzanat volt, ami elindított pár gondolatot bennem. Nehéz dolog ez a távkapcsolat-dolog, és józan ésszel azt mondanám rá, hogy "nem,soha az életben, ez nem nekem való". Na de hol az a bizonyos "józan ész", mikor az ember szerelmes? Vajon képes lennék belemenni egy ilyen kapcsolatba, ha megjelenne a királyfi fehér lovon a világ másik feléről? Őszintén: fogalmam sincs. Mindenesetre jobban díjaznám, ha valahonnan a közelemből kerülne elő.

4 megjegyzés:

  1. majd meglátod, hogy mi lesz :) <3 sose tudhatod, hogy mit hoz a jövő :) lehet, h a királyfi a szomszédos lovardából bukkan elő majd ;)

    VálaszTörlés
  2. szomszédos lovarda? :D:D:D:D na az ütne :D:D:D köszönöm a bíztatást ;) <3

    VálaszTörlés
  3. :DDDD legjobb lenne, ha nem lóval jönne igazából, mert a városi közlekedésben elég nagy fennakadást okozna valszeg :D
    <3

    VálaszTörlés
  4. a ló az egy utalás --->fehér ferrarira gondoltam :DD :P

    VálaszTörlés