2009. december 8., kedd

Cool down, relax, take it easy...

Hát,igen. A kettes felértékelődik egyetemen,az egyszer tuti:D Nem mintha eddig olyan sok kettesem volna, sőt. De mégis. Gimiben a négyesek meg az ötösök záporoztak,és az is volt normális,itt meg kreditre megy a játék. Ha átmész, megkapod az 1,2..akárhány kreditet, ha nem,akkor meg nem. Ha alappanelből buksz,ciki van, akkor félévismétlés. Ha nem alappanelből, segáz, mert még teljesítheted az x év alatt az adott tárgyat.
Szóval itt kredit vagy nem kredit, az a kérdés. Hogy 2-es, 3-as, 4-es vagy 5-ös a jegyed,annyira mindegy. Jó,nem mindegy. De abból a szempontból igen,hogy mindegyikért ugyanannyi kreditet kapsz. Az a nem mindegy,hogy megbuktál-e vagy átmentél.
Nem tudom,hogy jött ez az elmélkedés, úgy látszik a vizsgaidőszak egyre vészesebb közeledtével ilyeneken jár az agyam:D Nemis csoda.
Holnap filózh. Azt hittük,hogy az majd semmi lesz meg nem kell rajta stresszelni, aztán 18-an megbuktak a múltkorin is..:S (amikor mi az eájtot írtuk) Kiváncsi leszek rá. A stressz még nem ért el vele kapcsolatban:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése