2009. szeptember 2., szerda

Úúúú

Soha,de soha többé nem adok hivatalos dokumentumot megőrzés céljából neki. Soha,soha,soha. Ma lepergett a szemem előtt az életem abban a verzióban,hogy nem tudok beiratkozni hétfőn az ELTE-re,mert nincs meg a nyelvvizsgabizonyítványom. Nem volt szívmelengető.

Na,menjek vagy ne menjek szombaton Almádiba?
Nem szánalmas,hogy éppen Busted-et hallgatok? Nem kell válaszolni.
Ja,amúgy szombaton kezdődik a költözés-project. Szombaton a nagyobb cuccaim, vasárnap az apróságok és Másik Blanka cuccai utaznak Pestre. Aztán már fenn is maradunk... mondtam már,hogy Másik Blankának van munkája? Irtó jó:)
Hétfőn beiratkozás meg évnyitó. Másik dilemmám: nem akarok beiratkozásra puccbavágva menni,de félek,hogy nem lesz időm hazamenni átöltözni évnyitóig. Mit tegyek??

*The dawn is breaking, a light shining through...You're barely waking and I'm tangled up in you...Yeah...*
Mostanában folyton ezt a számot hallgatom, tök jó. Kár,hogy olyan szomorú.

2 megjegyzés:

  1. ismerős érzés. beköltözés napján -7 percünk volt az indulásig, és még nem volt meg az igazolványképem, amit anya rakott el.... nálam tuti meglett volna :D
    a Busted meg tudod hogy király :D:D:D

    VálaszTörlés
  2. Hát hogyne:D Ma megy fel a második forduló,és már ott is maradunk...kiváncsi vagyok én erre a pesti életre:P A beiratkozást meg az évnyitót mondjuk kihagynám:D De információk szempontjából elengedhetetlen...majd valamikor találkoznunk kell,nemsokára itt a szülinapod;)

    VálaszTörlés