2013. október 12., szombat

Az idő olyan szép, lehet, hogy utoljára ebben az évben, én meg pont most vagyok beteg, nem valami vicces.  A szakdogaírás megrekkedt, mostanság örülök, ha előadásra be tudom magam vonszolni, asszem, eddig tartott a szorgalmi időszaki kezdeti lelkesedés.
Azért jól vagyok: mindjárt még öregebb leszek és úgy néz ki, lesz szép, napszítta zöld grippem az ütőmre. Á. tudott szerezni, pedig én feladtam a leckét. Úgy látszik, még jobban kell igyekeznem.


2 megjegyzés:

  1. Sziaaaa! Véletlen tévedtem a blogodra de itt ragadtam :) Szinte visszaolvastam az egészet és nagyon megtetszett főleg az agyalósabb gondolkodtatósabb dolgok.Hiszen jómagam is valami hasonló lelkivilággal rendelkezem :) Most már mindig követni foglak! Utólagos engedélyeddel kiraktam pár idézeted a facebookomra és a blogodat is megemlítettem! Köszi szépen, hogy megtalálhattam ezt a helyet nagyon klassz! Feldobta a napomat! :)
    Ha esetleg lenne kedved picit beszélgetni (mert lenne pár kérdésem) akkor
    https://www.facebook.com/laszlo.barna.520 :)
    Addig is még sok jó tartalmas blogbejegyzést kívánok neked!

    VálaszTörlés
  2. szia! Hát,köszönöm szépen, az ismerőseimen kívül nem hittem, hogy bárki olvas, azt meg pláne nem, hogy valakinek ez ennyire tetszik :D A facebook-nak úgy unblock nem vagyok túl nagy rajongója, de persze, semmi gond a posztolással és egyebekkel :) minden jót a továbbiakban neked is!

    VálaszTörlés